TUŽAN KRAJ VELIKE POTRAGE: Pripadnica Hrvatske vojske za kojom se mjesecima tragalo, pronađena mrtva…

Nestanak je policiji prijavila njezina kći Ines nakon što se majka nije pojavila na dogovorenom sastanku niti joj se javila.

  • Hronika

  • 19. Jun. 2020  19. Jun. 2020

  • 0

Gospićanka Jadranka Skender (51), nestala pripadnica Hrvatske vojske, čiji je nestanak prijavljen 4. decembra zagrebačkoj Policijskoj upravi, pronađena je mrtva, javlja Lika online

Obdukcijom je utvrđeno da posmrtni ostaci ženske osobe pronađeni u Savi kod Velike Gorice pripadaju njoj. 

Podsjetimo, nestanak je policiji prijavila njezina kći Ines nakon što se majka nije pojavila na dogovorenom sastanku niti joj se javila. 

Pod nerazjašnjenim okolnostima udaljila se kobnog dana u 5.30 sati iz stana na zagrebačkoj Trešnjevci da bi svega 15 minuta kasnije kamere na mostu Slobode zabilježile kako prelazi most.

Na puteljku uz južni savski nasip nedaleko od Hipodroma i Cimermanove ulice Ines je kasnije pronašla majčin crni Mercedes. Bio je otključan, s ključevima u bravi, u automobilu su bile njezine osobne stvari. Kasnije je doznala i da joj majka tog dana nije ni došla na posao.

U potrazi su sudjelovali policija i vatrogasci s dronom, a uključeni su bili i antiteroristički timovi Vojne policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...