MISLIO DA SE OŽENIO DJEVICOM: Tek nakon 15 godina braka saznao gorku istinu...

Njemu je to bilo vrlo važno i ona je to znala. No, prošlost kad-tad pokuca na vrata…

  • Sex i grad

  • 21. Jun. 2020  21. Jun. 2020

  • 0

Jednom kada upoznamo svoju srodnu dušu, najradije bismo zaboravili sve ono što smo činili u prošlosti. No, je li rješenje lagati?

Ovaj 35-godišnjak razočarao se u svoju suprugu koju je upoznao prije 15 godina. Njemu je bilo vrlo važno da njegova supruga nije spavala ni s kim drugim prije njega. Ona je to znala i zato mu je lagala da je djevica, baš kao i on.

“Nisam imao nikakvo seksualno iskustvo kao tinejdžer, jer nisam imao samopouzdanja. Supruga mi je nedavno priznala da ipak nije bila djevica kada smo se upoznali te da je nevinost izgubila još sa 16 godina. Prije mene spavala je s trojicom muškaraca. Osjećam se tako naivno jer sam joj vjerovao i ne mogu to izbaciti iz glave”, požalio se čitalac u "Sunovoj" rubrici "Dear Deidre".

“Bolna mi je pomisao na to da je bila intimna s nekim osim sa mnom. Znam da se prošlost ne može promijeniti, ali osjećam se tako jadno”, zaključio je 35-godišnjak i zatražio savjet kolumnistice Deidre Sanders. Ona mu je direktno odgovorila kako ta laž nije vrijedna uništavanja braka.

“Ne možeš kontrolirati prošlost svoje partnerice. Ona te voli i odabrala je tebe za svoga supruga. Ispitivanje o svemu tome moglo bi je uzrujati, stoga to svakako pokušaj izbjeći. Umjesto toga, zagrli je kada se osjećaš nesigurno. Ne propitkuj njene postupke iz prošlosti ako je ne želiš izgubiti”, savjetuje čitaocu Sanders.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...