UDARNA VIJEST U SRBIJI: Čak pet nogometaša Crvene zvezde zaraženo koronavirusom, objavljena sva imena…

Nakon što su obavili testiranje u saradnji sa Zavodom za biocide i medicinsku tehnologiju, objavljeno je da je pet nogometaša dobilo pozitivan nalaz.

  • Sport

  • 22. Jun. 2020  22. Jun. 2020

  • 0

Riječ je o Marku Gobeljiću, Njegošu Petroviću, Dušanu Jovančiću, Marku Konataru i Branku Jovičiću, a izdato je i saopštenje koje prenosimo u cijelosti.

"Pomenuti igrači se osećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba. Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan.

Stanje igrača se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...