OPET KAO BARBIKA: Zavodljivo izdanje Maje Šuput u kojem je istaknula sve atribute

Kako je nedavno izjavila u razgovoru za tportal, počela je s nastupima koje su joj jako nedostajali. Svoj prvi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, najavila je u stilu - raskošno i odvažno. Maja Šuput se vratila i snimanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' kojeg vodi u paru s Franom Ridjanom

  • Estrada

  • 24. Jun. 2020  

  • 0

Obožavatelji su i ovog puta bili oduševljeni Majinom modnom kombinacijom 'sačinjenom' od ružičaste ultra kratke haljinice, plavih štikli i torbice, upečatljivih sunčanih naočala te traper-jakne koju je prebacila preko golih ramena. Osim vitkih i golih nogu pjevačica je istaknula i raskošan dekolte te uzak struk kojeg dodatno naglašavaju prorezi na sićušnoj kreaciji. Nabacila je i visoki konjski rep koju u zadnje vrijeme često 'fura'.

'Konačno prva svirka nakon tri mjeseca. Prvi susret s bendom, napokon zajedno. Najsretnija na svijetu jer idem raditi svoj posao, živjela vjenčanja', napisala je Maja uz fotografiju s glazenicima iz svog benda.

'Sve se vraća, ali 90 posto stvari, barem što se tiče svadbi, prolongiralo se za 2021. ili za kraj godine, no neke su mladenke, koje su se na silu htjele udati, vratile svoje termine i krećemo! Vratili su se koncerti na otvorenom, ali velik broj angažmana koji su bili rezervirani otkazano je ili prolongirano za sljedeću godinu. Tako da ću prvi put u životu imati vremena ići na more kao svi hrvatski građani. To više neće biti tempo kakav inače imam, ali bit će posla. Snimila sam novu pjesmu i sljedeći tjedan ću, blago rečeno, šokirati narod', najavila je Maja u razgovoru za tportal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...