„DRAGI PRIJATELJI…“: Fahrudin Pecikoza se oglasio nakon vijesti da je zaražen koronavirusom…

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo oglasio se na svom Facebook profilu.

  • Mini market

  • 24. Jun. 2020  24. Jun. 2020

  • 1

Fahrudin Pecikoza, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, oglasio se na svom Facebook profilu objavivši kako nije bio u kontaktu sa zaraženim iz Skupštine Kantona Sarajevo.

"S obzirom na to da sam dobio stotine poruka u inbox, želim da vam, prije svega, zahvalim što se brinete i da vas obavijestim da sam, hvala Bogu, dobro i da nisam u samoizolaciji, jer u posljednjih 20 dana nisam bio u kontaktu sa zaraženima. Po propisima sam se javio nadležnima, koji su mi potvrdili isto. Čovjek je bogat onoliko koliko ima prijatelja, a ja vas imam mashallah! Voli vas vaš Peca", napisao je Pecikoza na Facebooku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...