A, SADA, MAJKA: Pogledajte novi spot sarajevske grupe "Konvoj", u glavnim ulogama poznata lica... (VIDEO)

Sarajevska grupa "Konvoj" objavila je na svom YouTube kanalu spot za pjesmu “Majka“.

  • Kultura

  • 24. Jun. 2020  24. Jun. 2020

  • 0

Pjesma koja je izvorno objavljena u martu ove godine i na kojoj su zajedno radili Hamdija Salihbegović i Nedžad Merdžanović, dobila je svoju ekranizaciju kroz rediteljski rad Enesa Zlatara i Thomasa Crauka, dok je za fotografiju bila zadužena Imrana Kapetanović.

Uloge majki u spotu igrale su Kaća Dorić i Sanela Klarić, dok su one najmlađe utjelovili Dino Hamidović i Darin Ban Brahić.

“U vremenu kad su na testu svi odnosi i kad se redefiniraju sve vrijednosti, umjetnost uvijek ima odgovor. Zahvaljujemo cijelom timu na posvećenosti i spotu koji, na kraju, na najbolji način prikazuje ono o čemu pjesma govori - o beskompromisnoj majčinskoj ljubavi“, istaknuli su Hamdija Salihbegović i Nedžad Merdžanović.

Inače, single “Majka“ prvi je od dva singla koje je grupa objavila u posljednje vrijeme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...