DRAMATIČNO U BUDVI: Odjekivale detonacije, policija bacila suzavac na demonstrante, uhapšeno nekoliko političara... (VIDEO)

Policija je u Budvi bacila suzavac nakon što su demonstranti opkolili stanicu policije. Izdato je upozorenje da se raziđu, javljaju podgoričke "Vijesti".

  • Regija

  • 24. Jun. 2020  24. Jun. 2020

  • 0

"Vijesti" navode da su uhapšeni smijenjeni predsjednik opštine Marko Carević i odbornici DF-a Đorđije Vujović i Đorđe Pribilović, kao i odbornik SNP-a Krsto Rađenović.

Kamenovana je stanica policije, a suzavac je bačen i u salu Sportskog centra tokom dječijeg treninga.

Policija je bacila suzavac i krenula ka okupljenima koji su vratili suzavac ka policajcima.

Pripadnik Specijalne jedinice policije rekao je reporteru "Vijesti" da ih okupljeni gađaju kamenicama i da nije sigurno da se ostane. Ispred stanice policije su inspektori s gas-maskama.

Lider Crnogorske u Budvi Vladimir Bulatović napustio je stanicu policije koju su građani bili opkolili nakon što je, uz policijsku pratnju, uspio da napusti zgradu Opštine na sporedni izlaz.

Građani su legli na put koji je blokiran, a oboreni su i kontejneri. Okupljeni su jajima gađali automobil u kojem je bio Bulatović.

Njega su iz automobila izvukli policajci i građani su bili oko stanice, ne dozvoljavajući da bude sproveden.

Pripadnici Posebne jedinice su ispred stanice policije.

Pripadnici specijalnih jedinica došli su prethodno na službeni parking Opštine Budva nakon što su se građani okupili, jer se primicao kraj radnog vremena.

Čekali su da iz Opštine izađu Vladimir Bulatović i Snežana Kuč, koje je nova većina u lokalnom parlamentu izabrala za vršioce dužnosti predsjednika opštine i Skupštine opštine.

Saobraćajni kolaps je izazvan, jer je policijski kombi parkiran na ulici, a kordon postavljen uz ivičnjak. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...