"SAMO JE PITANJE SEDMICE KADA ĆE BITI...": Premijer Novalić komentirao odluku Republike Hrvatske pa poslao poruku građanima BiH…

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić prokomentirao je u četvrtak uvođenje obavezne mjere 14-dnevne samoizolacije za putnike koji u Republiku Hrvatsku ulaze iz Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 25. Jun. 2020  25. Jun. 2020

  • 0

"Nismo slučajno danas ovdje, na jugu Hercegovine. U svjetlu ove politike iz Hrvatske, pozivam sve naše obitelji koje imaju namjeru ljetovati, da ljetuju u svojoj državi. Imamo tu u našoj blizini more. Samo je pitanje sedmice kada će biti pušten tunel Žaba, koji omogućava da od Mostara do Neuma, bez prelaska granica, dođemo za oko jedan sat", kazao je Novalić prilikom posjete gradilištu Koridora 5C kod Počitelja.

Federalni premijer dodao je kako će građani Bosne i Hercegovine ljetovanjem na bh. moru, Blidinju, Međugorju, Krajini ili na slapovima Une na najbolji način pomoći domaćoj ekonomiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...