NAČELNIK OPĆINE TESLIĆ DEMANTIRA DODIKOVE SPINOVE: „Nijedan Milan ne pregovara s Dodikom, to je trebao biti pokušaj unošenja nemira, ali je ta izjava…“

Načelnik općine Teslić i predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević kazao je za N1 kako niko u teslićkom SDS-u ne pregovara sa Miloradom Dodikom te da ne postoji nikakav aranžman.

  • Mini market

  • 25. Jun. 2020  25. Jun. 2020

  • 0

"Dodik bi jedino mogao pregovarati sa predsjednikom Opštinskog odbora SDS-a Teslić Milanom Kasipovićem ili sa mnom, ali sa sigurnošću mogu reći da niti jedan niti drugi Milan ne pregovara sa Miloradom Dodikom. Sa mnom se takvi aranžmani ne mogu, nisu mogli, niti će se praviti, niti je neko pokušao. Sa punom odgovornošću tvrdim da Opštinski odbor SDS-a u Tesliću ne radi aranžman. Jedini aranžman koji bi SDS u Tesliću pravio je s biračima, stanovnicima koji su nas birali da vodimo ovu zajednicu od 2012. godine", rekao je Miličević.

Kazao je kako ga niko od članova SDS-a nije ni pitao za tvrdnje koje je iznio Dodik niti su te izjave unijele nemir u stranku.

"Nisam imao nijedno pitanje koje mi je bilo ko postavio o tome osim medija, jer se mi ovdje jako dobro poznajemo i znamo ko šta misli i radi. To je trebao biti pokušaj unošenja nemira, ali je ta izjava zainteresovala više druge stranke, a ne SDS. Nisam osjetio tu zabrinutost u svom okruženju", kazao je Miličević za N1.

Na pitanje hoće li biti kandidat za načelnika općine Teslić na ovim lokalnim izborima, kazao je kako još nije donio tu odluku.

Komentirajući odluku SDS-ovih odbornika da ne učestvuju u radu Skupštine opštine Teslić, kazao je kako je "postalo ispod svakog nivoa dostojanstva bilo kojeg čovjeka učestovati u radu Skupštine te da podržava odluku odbornika SDS-a.

"Način donošenja odluka, pritisci - verbalni i fzički nisu nešto u čemu normalan čovjek koji drži do svog ljudskog i političkog dostojanstva, treba da učestvuje. Prisustvo odbornika SDS-a na sjednicama ne utječe na rad Skupštine, jer se svi redovno pripremaju i svi organi rade", kazao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...