„PRIČAO SAM SA MINISTROM ŠERANIĆEM…“: Dodik priznao da je stanje katastrofalno, najavljuje nove restriktivne mjere…

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je večeras da nema namjere u ovom trenutku da se donose represivnije mjere zbog virusa korona, ali ako se epidemiološka situacija pogorša moraće nešto da preduzmu

  • Mini market

  • 25. Jun. 2020  

  • 0

"Nemamo namjeru u ovom trenutku da donosimo neke represivnije mjere, ali ako se epidemiološka situacija pogorška nešto ćemo morati preduzeti na tom planu. Ne možemo biti neodgovorni i reći da nas to ne zanima", rekao je Dodik, gostujući na RTRS-u.

"Mi nismo prestali sa mjerama koje su tražile distancu i nošenje maski u zatvorenom prostoru", rekao je Dodik i dodao da se "mnogi toga ne pridržavaju".

"Nažalost sada dobijamo iz čitave Republike Srpske podatke o zarazama što govori o tome da nismo naučili lekciju i da ponavljamo greške. Pričao sam sa ministrom zdravlja koji mi je rekao da ovi simptomi nisu jaki i da je to najčešće zbog putovanja i kretanja ljudi koji to donose sa strana i usljed određenih porodičnih okupljanja", rekao je Dodik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...