"I DALJE NISAM SUGURNA DA LI JE KITA ZAISTA BOLJA ŠTO JE VEĆA...": Nives Celzijus novom objavom raspametila fanove na Instagramu...

Pjevačica i glumica Nives Celzijus sa pratiocima na Instagramu podijelila je fotografiju koja ih je oduševila, ali i totalno raspametila komentarom koji je uz nju napisala. Naime, servirala im je svoje bujne obline i uputila provokativnu poruku.

  • Estrada

  • 26. Jun. 2020  26. Jun. 2020

  • 0

“I dalje nisam sigurna da li je kita zaista bolja što je veća, ali znam da je prekrasan osjećaj biti okružen ovim divoticama”, napisala je uz objavu te je sve podsjetila na svoju pjesmu “Karanfili”. Fanovi su Nives nagradili brojim lajkovima i komplimentima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...