ŠOK ZA ŠOKOM: Slavna pjevačica objavila da se razvodi, a sad pred kamerama otkrila da boluje od…

Demi Lovato i njena kolegica Kelly Clarkson pričale su o važnosti mentalnog zdravlja.

  • Show

  • 26. Jun. 2020  26. Jun. 2020

  • 0

Pjevačica Kelly Clarkson razgovarala je sa svojom kolegicom Demi Lovato u emisiji pod nazivoma „The Kelly Clarkson Show“. Tokom razgovora, dotakle su se i goruće teme mentalnog zdravlja, a tada je Clarkson iznijela informaciju o vlastitim problemima. "Obožavam kod tebe to što si toliko otvorena po pitanju mentalnog zdravlja, jer i ja imam slične probleme, bolujem od depresije", rekla je 38-godišnja Kelly.

Zdravstveni problemi i razvod

Dodala je da su neki ljudi ranjiviji od ostalih pa je važno iznijeti vlastite borbe kako bi se pomoglo nekome ko je usamljen. "Ti si bila među prvim mojim uzorima, da nisi toliko hrabra i neustrašiva, ja se ne bih imala na koga ugledati", odgovorila joj je Demi. Kelly je potom ustvrdila da je rad na mentalnom zdravlju dug i zahtjevan proces.

Kelly Clarkson posljednjih dana prolazi kroz težak period

Nedavno je, naime, objavljeno i da se razvodi nakon sedam godina braka. Razvod je to koji je šokirao čak i njene najbliže. Kelly i Brandon Blackstock do posljednjeg dana djelovali su sretno. Što se dogodilo u četiri zida njihovog doma, ne zna se, ali poznato je da je ona nedavno predala papire za razvod braka - nakon niza zajedničkih godina, tokom kojih su postali i roditelji dvoje djece.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...