"SKIDANJE" SA DNEVNOG REDA: Evo kako saznati je li vas neko "utišao" na Instagramu...

Mada ne postoji alat koji će vam pružiti odgovor na pitanje jeste li "muteani", i dalje je moguće otkriti je li neko odlučio prestati pratiti vaše objave.

  • HiTec

  • 26. Jun. 2020  26. Jun. 2020

  • 1

Utišavanje neke osobe na Instagramu slično je pristojnom odlasku iz razgovora.

Kad nekoga utišate, njihove objave i priče više se neće pojavljivati na vašem feedu, dok će osoba koja ih je objavila, i dalje moći posjetiti vaš profil. Ne brinite - Instagram ne šalje podsjetnik da vas je neko utišao.

Sama aplikacija ne nudi direktan način kako to provjeriti, već ćete morati provjeriti na drugi način, piše Tportal.

Ako je određena osoba prije gledala vaše priče na Instagramu i više se ne pojavljuje na listi gledalaca, to znači da je utišala vaše priče.

Nadalje, ako on ili ona komentira tuđe objave i više ne komentira vaše (a komentirala je sve donedavno), to znači da vas je možda utišala.

Ako vam niti jedan od odgovora ne zvuči dovoljno dobrim pa i dalje niste sigurni, uvijek možete napraviti najdirektniju stvar te osobu, jednostavno, pitati je li vas odlučila utišati, savjetuje "Business Insider".

(Tportal) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...