DRAŠKO STANIVUKOVIĆ SAM PROTIV SVIH: Dodikov kandidat za gradonačelnika Banje Luke Igor Radojičić udružuje snage sa još devet političkih partija…

Počinje bitka za Banju Luku...

  • Politika

  • 27. Jun. 2020  27. Jun. 2020

  • 0

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić sutra će sa predsjednicima gradskih odbora devet političkih partija potpisati koalicioni sporazum o međusobnoj saradnji na predstojećim lokalnim izborima.

Radojičić će sporazum potpisati sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a, NDP-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, SPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, Poligrafa i Prve srpske demokratske stranke.

Sporazum će biti potpisan u 18 sati u Kulturnom centru "Banski dvor", najavljeno je iz banjalučkog SNSD-a.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...