"SRAM TE BILO, MOŽE TI BITI UNUKA...": Ne stišavaju se komentari nakon što je slavni glumac zaručio 40 godina mlađu trenericu…

Legenda osamdesetih godina, glumac Dolph Lundgren, objavio je da se u Švedskoj zaručio sa svojom djevojkom Emmom Krokdal

  • Show

  • 28. Jun. 2020  

  • 0

Lavinu komentara izazvao je glumac Dolph Lundgren nakon što je objavio da se zaručio s djevojkom skoro 40 godina mlađom od njega. Producent, redItelj i majstor borilačkih vještina objavio je na društvenim mrežama da je zaručen s 24-godišnjom Emmom Krokdal. Zvijezda akcijskih filmova osamdesetih i devedesetih treći put će se vjenčati, iza njega su dva braka.

Prije Emme, Lundgren je bio u dva braka - prvi put s Peri Momm, a drugi i znatno duži bio je onaj s dizajnericom nakita Anette Qviberg. S njom je dobio dvije kćeri - Gretu i Idu, a nakon razvoda 2011. godine s Anette je ostao u korektnim odnosima.

Dolph je djevojku zaprosio u Stockholmu, a svojedobno je za nju rekao da je voli i previše. Norvežanka je, inače, po zanimanju osobna trenerica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...