LOVA DO KROVA: Roma ponudila Džeki novi ugovor, od visine godišnje plaće mnogima će se zavrtjeti u glavi...

Edin Džeko je s nedavna dva gola Sampdoriji samo dodatno potvrdio klasu, ali i natjerao čelnike rimskog kluba da odmah krenu u akciju, te da mu omoguće novi ugovor, a koji bi mogao biti potpisan već na kraju ove sezone

  • Sport

  • 28. Jun. 2020  

  • 0

On je trenutno ugovorom za Romu vezan do ljeta 2022. godine, dakle još dvije godine, ali u Romi žele da mu daju ugovor prema kojem će Džeko ostati do ljeta 2023. godine, što bi ujedno moglo značiti da će na Olimpicu i okončati bogatu i veliku karijeru.
Ovaj potez bi Džeki donio i dodatne novčane povišice, a prvenstveno bi njegova plata bila povećana sa pet na šest miliona eura. Podsjetimo, Džeko je u prvom ugovoru s Romom dobio 4,5 miliona eura godišnje, pa je novim (trenutnim) ugovorom Roma odlučila da mu godišnje plaća pet, a sada i šest miliona eura.

Podsjetimo, ove sezone Džeko je postigao 14 golova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...