ZARAŽENA NOVINARKA HRT-a MIRNA ZIDARIĆ: "Osjećam iscrpljujuću slabost, bol u cijelom tijelu, ležala bih cijeli dan..."

Sportska novinarka Mirna Zidarić pozitivnima je na Covid-19, a na svom Instagram profilu otkrila je i kakve simptome ima

  • Regija

  • 28. Jun. 2020  

  • 0

"U ovoj predizbornoj korona kakofoniji osjećam poriv skrenuti pozornost na ono što mnogima možda promiče, a čini mi se iznimno bitnim osvijestiti kod, nadam se što većeg broja ljudi, iako će rijetki pročitati... Možda samo naslov, ako mediji prenesu pa unaprijed molim urednike za pametan odabir, tipa javila se žnidaršićka iz karantene, a onda se dogodilo ovo ... ili duplo mlađe bi joj pozavidjele na isklesanom tijelu, to uvijek pali ...a sad ono bitno: Covid-19 je tu, razmilio se diljem Hrvatske!!!! Opasno je tvrditi da je oslabio i nema dokaza da 90% mlađih od 60 godina nemaju simptoma (da ne tumačim ja, Đikić i Lauc su argumentirano objasnili). Ono o čemu ja mogu govoriti je - da su simptomi iznimno neugodni iako ih se u mom slučaju svrstava u kategoriju blagih i ne želim znati kakvi su oni teški.

 

Moja borba traje već šesti dan od kada je test potvrdio da sam pozitivna i čini se da ide na bolje jer više nemam temperaturu. Osjećam iscrpljujuću slabost, bol u cijelom tijelu i ležala bih cijeli dan, no moje drage doktorice Marina i Erika upozoravaju da moram ventilirati pluća, primjenjivati razne tehnike disanja kako bi ih otvarala i učinila vitalnim u borbi s virusom koji napada bez pravila.

Iako sam ranije postove objavljivala uz fotografije iz arhive, mnogi su stekli dojam da je i moja C19 pozitiva asimptomatska, no ovih dana uopće nisam prezentna pa opet posežem za davnim bezbrižnim vizurama, ali silno želim da znate da ova ozbiljna zdravstvena kriza nije i ne smije biti predmet prepucavanja i kalkulacija, odokativnih procjena, već ozbiljan problem kojim će se baviti isključivo stručnjaci, jer ne bude li tako mnogi će, koji nemaju svoju Marinu i Eriku ozbiljno stradati, a tada će biti kasno.... #staysafe", stoji u postu na Instagramu HRT-ove novinarke i urednice.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...