SNIMILE JE NADZORNE KAMERE: Otkriveno zbog čega je djevojčica iz Niša otišla od kuće i kako je tekla policijska akcija…

Trinaestogodišnja djevojčica Tamara Blažić iz Niša, pronađena je i, prema riječima tetke Aleksandre Pavlović, nalazi se u kući sa roditeljima

  • Regija

  • 28. Jun. 2020  

  • 0

Iz Policijske uprave, potvrdili su za „Niške vesti“ da je djevojčica intenzivnom i brzom akcijom policije pronađena.

Kako RTS javlja policijski službenici PU Beograd jutros su u 3.20 sati pronašli djevojčicu u Ugrinovcima. Ona je pronađena u autobusu na liniji 603.

Kako je Tamarina tetka rekla, ona je otišla u Beograd zbog prijemnog ispita za Matematičku gimnaziju, gdje su je snimile nadzorne kamere.

„Gimnazija u Beogradu (matematički smjer) omogućava nadarenoj djeci da upišu srednju školu, ako polože prijemni, bez obzira na to što nisu završili osmi razred. Tamara je viđena u Beogradu, snimili su je na prijemnom. Pronađena je i konačno je u zagrljaju roditelja. Dobro je i ništa joj ne fali, svom srećom“, rekla je Pavlović za „Niške vesti“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...