PLIJEN VEĆI OD LOVCA: Velika ptica zapanjila posmatrače svojim ulovom

Gledaoci na plaži Myrtle u Južnoj Karolini bili su zapanjeni kada su vidjeli misterioznu pticu kako u svojim kandžama nosi ogroman plijen.

  • Šareni svijet

  • 02. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Video je na Twitteru podijelio Tracking Sharks i potaknuo raspravu o tome o kojoj se vrsti ptica radi i o kakvoj se ribi tačno radi. Neki su nagađali da bi to čak mogla biti ajkula.

Mnogi su korisnici tvrdili da je velika ptica bukoč, dok su se drugi šalili da je pterodaktil. Drugi korisnici društvenih medija pomislili su da je u pitanju kondor ili orao.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...