KAKVA BLAMAŽA ČUVENOG PROIZVOĐAČA OPREME: Dres koji bi sljedeće sezone trebao nositi Miralem Pjanić, hitno povučen iz prodaje…

Svi oni koji žele kupiti Pjanićev dres Barcelone za takmičarsku godinu 2020/2021, morat će pričekati, razlog je blamaža Nikea, koji je već dugi niz godina tehnički sponzor kluba s Camp Noua.

  • Show

  • 02. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 0

Kako katalonski Sport piše, Barcelona je morala povući dresove iz prodaje i to zbog felera. Prodaja je trebala početi sljedeće sedmice, ali to neće biti slučaj.

Naime, boja na novim dresovima počinje da blijedi nakon znojenja i pranja. Planirano je da ih Lionel Messi i društvu promovišu protiv Espanola, međutim iz tehničkih razloga to neće biti moguće.

Nike je već poslao dresove u prodavnice širom svijeta, ali će ih morati povući što će izazvati dodatne troškove kako američkom proizvođaču tako i Barceloni.

Inače, novi Barcin dres je opet na sebi ima uspravne linije koje će ovaj put biti razvojene tankim linijama žute boje. Gostujuća garnitaura će biti crne, a treća ružičaste boje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...