VUČIĆ KAPITULIRAO PRED STUDENTIMA: Nakon što se nekoliko hiljada studenta diglo na noge, predsjednik Srbije VELIKOM BRZINOM povukao svoju odluku...

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući večeras na RTS najavio je da će u okviru pooštravanja mjera za suzbijanje koronavirusa biti zatvoreni i svi studentski domovi u Beogradu. Ova vijest izazvala je ogorčenje studentata iz svih doma u Beogradu koji su izbog toga izašli na ulice.

  • Regija

  • 02. Jul. 2020  02. Jul. 2020

  • 1

U razgovoru predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima studenata, dogovoreno je da oni mogu da ostanu u domovima, ali uz posebne epidemiološke mjere koje moraju biti na snazi, saznaje RTS.

Protest beogradskih studenata (foto: twitter.com/NinicStefan) - Protest beogradskih studenata (foto: twitter.com/NinicStefan)

Vučić je, gostujući na RTS-u, najavio da će zbog širenja virusa korona predložiti Vladi Srbije da budu zatvoreni studentski domovi u Beogradu.

Studenti su zbog najave zatvaranja protestovali kod Studentskog grada u Novom Beogradu i kod doma "Slobodan Penezić Krcun".

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...