U BiH UHAPŠENA OSOBA KOD KOJE JE PRONAĐENO VOJNO NAORUŽANJE: Policija šokirana onim što je zatekla...

Nad uhapšenim je u toku kriminalistička obrada...

  • Hronika

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 1

Policija u Gradiški uhapsila je danas lice čiji su inicijali Č.S. kod kojeg su pronađeni vojno naoružanje i municija, prepravljeni pištolj i ostali predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku.

Nad uhapšenim licem je u toku kriminalistička obrada, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Na području Gradiške, na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška, pretreseno je šest objekata, od kojih jedan ugostiteljski i pet privatnih.

Pripadnici Policijske uprave Gradiška su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sproveli akciju kodnog naziva “Perla” s ciljem rasvjetljavanja i dokumentovanja više krivičnih djela.

U toku je preduzimanje i ostalih aktivnosti radi dokumentovanja ovog i drugih krivičnih djela.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...