DRAGAN BURSAĆ PROČITAO PREDSJEDNIKA SRBIJE: „Vučić slavi izbornu pobjedu megaokupljanjem i onda mu opet kriv narod za koronu. Bože, divnog li naroda za je*avanje!“

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na RTS-u nakon što se pogoršala epidemiološka situacija u toj zemlji, objavio je nove mjere za građane Srbije.

  • Mini market

  • 03. Jul. 2020  03. Jul. 2020

  • 3

Vučić, inače vatreni navijač Crvene zvezde, govorio je tokom gostovanja na RTS-u i o fudbalskim utakmicama na kojima je bilo više hiljada gledalaca, istaknuvši da se igrači Crvene zvezde nisu zarazili tokom fudbalske priredbe, prenosi "Slobodna Bosna".

"Ti fudbaleri nisu bili na tribinama. Niko od njih se nije popeo na tribine. Zvezdini igrači su izgubili i nisu mogli da se zaraze na utakmici, jer su poraženi i nisu imali kontakta sa publikom, već su se, verovatno, zarazili negde drugde. Konstatujem da se fudbaleri nisu zarazili na derbiju. Kako su mogli da se zaraze“, upitao je Vučić i nastavio:

“Fudbalske utakmice smo i prilikom prvog talasa poslednje zabranili, jer su mnogi epidemiolozi govorili da je na otvorenom mogućnost zaraze daleko manja. Jedino što je moglo da se dogodi je da se zarazi grupa navijača Partizana, jer su oni imali razloga da se raduju i da u tim uslovima dođe do ne preteranog, ali svakako ne beznačajnog zaražavanja. Da smo to sprečili, i onda bi neko rekao: "Možete da održavate izbore, a ne puštate fudbalske utakmice." Šta god da smo uradili, bili bismo kritikovani”, rekao je Vučić.

Na sve to komentar na društvenim mrežama dao je i banjalučki novinar Dragan Bursać.

„Čekaj malo, Vučić pusti 20 hiljada svojih kerbera na derbi, uglavi nekakav tenis-tour s žurkama, slavi izbornu pobjedu megaokupljanjem i onda mu opet kriv narod za koronu. Bože, divnog li naroda za je*avanje“, poručio je Bursać, prenosi "Slobodna Bosna".

(SB)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...