REKTOR UNSA-e RIFAT ŠKRIJELJ DOBIO TEMPERATURU: Sumnja se na koronu, prije dva dana biran je u prisustvu oko stotinu građana Sarajeva

Rektor je, također, kazao da je proteklih dana imao dosta stresa, ali da će svakako utvrditi tačan razlog temperature koju je danas dobio.

  • Hronika

  • 03. Jul. 2020  04. Jul. 2020

  • 1

Rektor Univerziteta u Sarajevu Rifat Škrijelj potvrdio je večeras da je u popodnevnim satima danas dobio temperaturu te da će se javiti nadležnim službama kako bi utvrdio o čemu je riječ.

Podsjećamo, izbor za rektora Univerziteta u Sarajevu održan je 1. jula u amfiteatru Mašinskog fakulteta uz poštivanje higijensko-epidemioloških mjera (zaštitne maske, rukavice, dezinfekcija) ali je trajao od 11 do 15:30 sati. U sali je bilo oko 45 osoba, a u jednom dijelu izborne sjednice Senata prisustvovali su i mediji, piše Patria.

Rektor je također kazao da je proteklih dana imao puno stresa ali da će svakako utvrditi tačan razlog temperature koju je danas dobio.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...