POZNATI KANDIDATI ZA KLUPU BARCELONE: Jedan od njih petorice bit će novi trener Miralema Pjanića

Loše rezultate Barce u nastavku prvenstva iskoristio je Real Madrid preuzevši vrh tabele, a do medija sve češće stižu i vijesti o sukobima u svlačionici.

  • Sport

  • 04. Jul. 2020  04. Jul. 2020

  • 0

Nakon što je Barcelona ispustila šest bodova u šest susreta nastavka prvenstva, sve se glasnije spominje kako će Quique Setien na kraju sezone napustiti klupu katalonskog velikana.

Setien je preuzeo Barcelonu sredinom februara umjesto Ernesta Valverdea.

Loše rezultate Barce u nastavku prvenstva iskoristio je Real Madrid preuzevši vrh tabele, a do medija sve češće stižu i vijesti o sukobima u svlačionici, pišu Sportske.ba..

Španski mediji već licitiraju imenima mogućeg nasljednika.

Najglasnije se spominje pet imena - bivša klupska legenda Xavi Hernandez, Holanđanin Ronald Koemann, Argentinac Mauricio Pochettino, Španac Roberto Martinez te trener Barsine B-ekipe Javijer Garsija Pimienta.

Najviše izgleda daje se bivšoj klupskoj legendi Xaviju, koji je u februaru odbio Barcu jer je smatrao kako još nije vrijeme za njegov dolazak na Camp Nou.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...