DODIR LEĐA O LEĐA: Joksimovići izveli prvu damu Srbije da šta pojede na kašiku (FOTO)

Fotografija je, kako kaže korisnik jednog Twitter naloga, prvobitno objavljena na Facebooku, a onda se proširila društvenim mrežama.

  • Estrada

  • 05. Jul. 2020  05. Jul. 2020

  • 0

Na fotografiji koja je objavljena na Twitteru, mogu se vidjeti TV voditeljica i novinarka Jovana Joksimović, njen suprug Željko Joksimović i Tamara Vučić, koji su zajedno bili na večeri.

Fotografija je, kako kaže korisnik jednog Twitter naloga, prvobitno objavljena na Facebooku, a onda se proširila društvenim mrežama.

Sa njima na večeri je bila i Nataša Vulin, supruga ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina.

Ovakva fotografija je izazvala oprečne reakcije na društvenim mrežama, te su pojedini korisnici Twittera krenuli da sumnjaju u objektivnost spomenute novinarke, koja zna biti itekako oštra prema Vučiću. Pretpostavlja se, prema dogovoru s njim. 

“Za sve one koji i dalje misle da je Jovana Joksimović protiv Vučića... na vinu sa njegovom ženom”, piše u objavljenom tvitu.

 Fotografija je u međuvremenu obrisana sa Twittera. 

 (SB/Nova.rs)                

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...