NOSI MASKU, BRE: Darija Kisić-Tepavčević poslala upozorenje Đokoviću...

Novak je kao i svi drugi.

  • Show

  • 05. Jul. 2020  06. Jul. 2020

  • 0

Srbijanska liječnica Darija Kisić-Tepavčević pohvalila je Novaka Đokovića za odgovorno ponašanje poslije saznjanja da je pozitivan na virus korona, pišu "Nezavisne novine".

Ona je dodala da će najbolji teniser svijeta morati i dalje da se pridržava odluka Vlade. "Značajan broj osoba zaraženih koronavirusom nema nikakve simptome i znake Covida-19, ali i oni mogu da prenose infekciju na osetljive osobe. Kada se takvi slučajevi otkriju, pacijenti su dužni da ostanu u izolaciji i da se pridržavaju svih pravila kako ne bi i svoje ukućane izložili zarazi. Jedan od najboljih primera takvog asimptomatskog slučaja je Novak Đoković", izjavila je Darija Kisić-Tepavčević za "Blic".

Ona je posebno naglasila jednu stvar i upozorila Novaka. "On mora da nastavi da nosi masku, mora da se pridržava socijalne distance i mora da poštuje pravila koja su propisana. Tako pruža primer drugima. Dakle, nošenje maski i fizička distanca su dve osnovne stvari kojih se u ovom trenutku moramo pridržavati kako bismo izašli iz epidemije", zaključila je Darija Kisić-Tepavčević.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...