ČOVIĆ PUCA OD RADOSTI; ČESTITAO PLENKOVIĆU: "Temeljem dosadašnje uspješne suradnje, uvjeren sam u naš..."

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović čestitao je na izbornoj pobjedi stranci HDZ Hrvatske i njenom predsjedniku Andreju Plenkoviću.

  • Mini market

  • 05. Jul. 2020  05. Jul. 2020

  • 10

Njegovu čestitku prenosimo u cjelosti:

U ime sestrinske Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine te u ime Hrvatskog narodnog sabora BiH i svoje osobno ime želim Vam uputiti najiskrenije čestitke povodom uspjeha kojega je Hrvatska demokratska zajednica, s Vama na čelu, ostvarila na parlamentarnim izborima.

Iznova potvrđujući neospornu snagu stožerne stranke hrvatskoga naroda, uvjeren sam kako ćete u potpunosti opravdati zadobiveno povjerenje, i dalje snažno predvodeći sigurnu i prosperitetnu europsku Republiku Hrvatsku na njezinom putu istaknutoga razvoja.

Temeljem dosadašnje uspješne suradnje, uvjeren sam u naš zajednički rad na budućnosti europskih vrijednosti Bosne i Hercegovine i hrvatskoga naroda kao jednakopravnog konstitutivnog naroda, istodobno jačajući prijateljske odnose Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske te radeći na unaprjeđenju razvoja regije Zapadnog Balkana.

U predstojećem radu Vam želim mnogo uspjeha.

(Vijesti.ba)

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...