ZAPOČEO ZLATAN, ZAVRŠIO ANTE: Pogledajte kako je Milan uništio Juventus; U svega nekoliko minuta od 0:2 do 4:2…

Milan je u 31. kolu italijanske Serije A u nestvarnom meču savladao Juventus na San Siru rezultatom 4:2.

  • Sport

  • 08. Jul. 2020  08. Jul. 2020

  • 0

Nezapamćen preokret napravili su "Rossoneri". Juventus je imao dva gola prednosti, ali je zatim potpuno stao i to je domaći tim maksimalno iskoristio za nevjerovatnu pobjedu.

Prvo poluvrijeme nije donijelo previše lijep fudbal. Bilo je pokušaja, ali ništa značajno se nije desilo i na odmor se otišlo bez golova (0:0).

Ipak, u nastavku smo gledali zaista nevjerovatan meč s nestvarnim preokretom kreiranim od Milana.

Juventus je odlično ušao u nastavak. Povela je "Stara dama" sa 1:0 u 47. minuti nakon sjajnog gola Rabiota, koji je zabio nakon što je prošao pola terena.

Samo šest minuta kasnije, Cristiano Ronaldo pogodio je za 0:2. Pobjegao je odbrani Milana i zabio sigurno za 0:2 i činilo se kako je priča u ovom susretu završena.

Međutim, poklonjeni penal od Bonuccija vratio je "Rossonere" u život. Zlatan Ibrahimović pogodio je u 62. minuti za 1:2, a zatim je došlo do velikog preokreta.

 

Četiri minute kasnije, Kessie pogađa nakon odlične akcije za 2:2, a samo minutu kasnije Leao koristi neopreznost odbrane Juventusa i pogađa za 3:2.

Igrači Juventusa djelovali su izgubljeno. Koristili su "Rossoneri" svaku šansu da ugroze gol "Stare dame", a u 81. minuti Ante Rebić pogodio je za 4:2.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...