NAKON RAZBIJANJA JUVENTUSA, IBRAHIMOVIĆ RASTUŽIO NAVIJAČE: "Jedino mi je žao što me navijači vjerovatno više nikad neće moći vidjeti..."

Nogometaši Milana razbili su Juventus sa 4:2 iako je "Stara dama" imala prednost od 2:0, a Ibrahimović je s penala zabio prvi gol za svoj tim nakon nešto više od sat vremena igre.

  • Sport

  • 08. Jul. 2020  08. Jul. 2020

  • 0

Ibrahimović je nakon utakmice bio presretan i tvrdi da bi klub osvojio titulu da je on ranije došao u klub.

"Sretni su. Da sam ja od početka sezone ovdje, osvojili bismo titulu", rekao je kroz osmijeh Ibrahimović te je najavio vjerovatni oproštaj od Milana za mjesec dana.

"Imam još mjesec dana da se zabavim. Jedino mi je žao što me navijači, vjerovatno, više nikad neće moći vidjeti uživo. Zašto? Čitajte između redova."

"Star sam, to nije tajna, ali godine su samo broj. Ide mi dobro, pokušavam pomoći timu. Nemam više fizikalije kao ranije, ali ne pokušavam stvari koje sam pokušavao sa 20", istaknuo je Zlatan, koji je s klupe dijelio savjete svojim saigračima.

Italijanske novinare zanimalo je da li se, eventualno, sprema za trenersku karijeru, a Zlatan je u šaljivom tonu odgovorio:

"Ja sam predsjednik, igrač i trener! Jedini problem je što primam samo jednu platu, kao igrač", dodao je Ibrahimović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...