SVE JE POSTALO PEPEO I DIM: Lomača s Vučićevom slikom na ulici u Novom Sadu (VIDEO)

Grupa mladića zapalila je u Novom Sadu veliki plakat sa slikom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i pokušala da na tom plamenu napravi malu lomaču.

  • Regija

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

Novi Sad jedan je od gradova u kojima je na ulice izašao veliki broj nezadovoljnih građana kako bi pokazali revolt zbog poteza vlasti i brutalnog ponašanja policije na protestu održanom jučer u Beogradu, piše Nova.rs.

Iz Stražilovske ulice, u blizini ureda Srpske napredne stranke, stiže snimak koji pokazuje kako grupa mladića, sudionika protesta, pali veliku sliku Aleksandra Vučića i na nju slaže drvene stolice ne bi li napravili lomaču.

(SB/N1) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...