INCIDENT ISPRED SKUPŠTINE SRBIJE: Građani okružili novinarku režimskog RTS-a, sa transparentima "Hoćemo Jackieja Chana"

Građani koji su do sada sjedili na platou ustali su i počinju da tapšu i zvižde u pištaljke.

  • Regija

  • 09. Jul. 2020  09. Jul. 2020

  • 0

Treću noć zaredom se održavaju za sada mirni protesti u Beogradu, ali i većini drugih gradova Srbije. Međutim, večerašnje okupljanje ispred zgrade Narodne skupštine Srbije obilježio je jedan manji incident kada su demonstranti opkolili novinarku RTS-a koja je čekala uživo uključenje u program.

Naime, nekoliko demonstranata su sjedili poštujući slogan večerašnjih protesta “Sjedi dole” te su, nakon što su opkolili novinarku RTS-a uzvikivali “Sjedi, sjedi” kao i “Ua RTS”, te “Idi kući”.

Neki od njih su nosili i transparente na kojima je pisalo “Nije politika, nije COVID, nego zdrav razum” i “Hoćemo Jackie Chana”.

 Na sve to ekipa RTS-a nije reagovala, ignorisali su uzvikivanja, a ovakav ishod je uslijedio nakon što je prethodne dvije noći ovaj Javni servis za vrijeme najvećih sukoba na protestima u Srbiji, puštao filmove s Jackie Chanom te seriju “Selo gori, a baba se češlja”.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...