POSAO IZ SNOVA: Nude hiljadu dolara za igranje videoigrice; Evo šta traže zauzvrat (VIDEO)

Pomalo neobičan konkurs očekuje sve one koji igraju videoigru Animal Crossing: New Horizons. Naime, jedna kompanija za upoređivanje cijena nudi 1.000 dolara jednom sretnom igraču.

  • HiTec

  • 10. Jul. 2020  10. Jul. 2020

  • 0

Tako se do 6. avgusta svi mogu prijaviti na internet-stranici HighSpeedInternet.com.

Cilj je da se odigra 50 sati ove videoigre u periodu od 16. avgusta do 30. septembra, a sve što kompanija zauzvrat traži jeste pristanak i na testiranje brzine interneta, odnosno na slanje podataka ovoj kompaniji.

Uslovi su sljedeći: Učesnik mora da bude stanovnik Sjedinjenih Američkih Država, da ima najmanje 18 godina i, naravno, da ima videoigru Animal Crossing: New Horizons i Nintendo Switch na kojem bi je igrao.

Ova videoigra postala je prilično popularna od svog objavljivanja, a zasniva se na tome da igrači u njoj mogu da vode "virtuelni život", odnosno da prave kuće, sklapaju prijateljstva i udomljuju razne ljubimce.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...