IZNAD NAS JE FRONTALNI POREMEĆAJ: Temperature padaju za 10 stepeni, kiša, pljuskovi i grmljavina sve do…

Danas u Bosni umjereno do pretažno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 0

U jutarnjim satima i prije podne ponegdje u sjevernim, sjeverozapadnim i centralnim područjima s kišom. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a dnevna do 31 stepen.

U ponedjeljak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 9 do 15, a najviša dnevna od 21 do 31 stepen.

U utorak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana bez padavina. Jutarnja temperatura od 8 do 14, a najviša dnevna od 21 do 30 Celzijevih stepeni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...