"ODE IM 12. IGRAČ...": Sudija svirao penal za Real pa se povrijedio, navijači Barcelone se sprdaju s njim na društvenim mrežama...

Španski sudija Jesus Gil Manzano povrijedio se sinoć na utakmici Real Madrida i Alavesa.

  • Sport

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 0

Ovaj 36-godišnji sudija stradao je nakon što se sudario s fudbalerom Real Madrida Lucasom Vazquezom i u dva navrata mu se ukazivala pomoć u prvom poluvremenu.

Povreda sudije pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama. Uglavnom se javljaju navijači Barcelone i komentiraju kako je Realu povrijeđen 12. igrač.

Međutim, mnogi vjeruju da sudije ove sezone guraju Real Madrid i da im se određene stvari popuštaju.

Inače, Real je slavio rezultatom 2:0, a sudija im je opet svirao penal. No, bilo kako bilo, "Kraljevi" se nalaze nadomak titule prvaka Španije. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...