PRONAĐEN LEŠ POPULARNE GLUMICE: Njenog četvorogodišnjeg sina su pronašli samog na brodu...

Naya Rivera je nestala u srijedu poslijepodne nakon što je sa sinom otišla na vožnju brodom. Njezin sin je tad rekao policiji kako je njegova majka otišla plivati i nije se više vratila


  • Svijet

  • 13. Jul. 2020  

  • 0

Policija je potvrdila da su nakon šest dana potrage pronašli beživotno tijelo glumice Naye Rivere (33), poznate po ulozi u seriji 'Glee', piše Daily Mail. Tijelo je plutalo u jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji.

- Ovo smo područje jako pretraživali. Ne znam koja je dubina gdje je pronađena glumica, ali kasnije ću imat više detalja. Ova vijest pogodila je sve. Naš je posao spašavati ljude i teško je za sve koji su radili na ovom slučaju. Obitelji je bilo teško kad su saznali da je nestala i onda su danima čekali i nisu ništa znali - rekao je glasnogovornik policije. 

altFoto: Instagram

Naya je nestala u srijedu poslijepodne nakon što je sa sinom Joseyem (4) otišla na vožnju brodom. Policija je pokrenula potragu nakon što su dječaka pronašli samog na brodu, a on im je tad rekao kako je njegova majka otišla plivati i nije se više vratila. 

altFoto: Instagram

U ponedjeljak ujutro policija je javila kako su u tom jezeru pronašli tijelo, ali ga tad još nisu identificirali, no nakon obrade shvatili su da je riječ o glumici. Kad su saznali kako je pronađeno nepoznato tijelo, Riverina obitelj je otišla na jezero skupa s njezinim kolegama iz serije 'Glee'. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...