ONA JE BOMBA: Buduća snaha Roda Stewarta vuče korijene s Neretve, a Instagram profil prepun je njenih vrućih fotki…

Nicole je odrasla u SAD-u, ali je vezana uz kraj svojih predaka pa svako ljeto provodi u Dalmaciji.

  • Show

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 0

Nicole Artuković buduća je snaha muzičke legende Roda Stewarta. S dečkom Liamom ukrcala se na jahtu svog svekra pa sada obitelj predvodi u avanturama po Dalmaciji. Nakon Dubrovnika i Hvara, na red je došao Trogir.

Legendarni Rod Stewart ljeto provodi u Hrvatskoj. Nakon Dubrovnika, s obitelji je krenuo u uzbudljivo istraživanje ostatka hrvatske obale, a za potrebe istraživanja ljepota Dalmacije, ima i pravog vodiča. Naime, njegova buduća snaha Nicole Artuković vuče hrvatske korijene te odavno ova djevojka svoja ljeta provodi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su njezini baka i djed.

Nicole je odrasla u SAD-u, ali je vezana uz kraj svojih predaka pa svako ljeto provodi u Dalmaciji.

Trenutno je s obitelji Stewart na krstarenju i Nicole, provodi se i uživa u društvu dugogodišnjeg dečka Liama, sina kojeg je Rod dobio u braku sa manekenkom Rachel Hunter. Mladić je već s Nicole dolazio u Hrvatsku, a Nicole je tada na Instagramu zahvalila Bogu što njezin Liam voli i domovinu njezinih predaka.

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...