SJEDNICA VIJEĆA MINISTARA BiH: Imenovan direktor SIPA-e, ali i direktori...

Radi se o kadrovima SNSD-a i HDZ-a.

  • Politika

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 1

Darko Ćulum imenovan je danas na sjednici Vijeća ministara u Sarajevu za direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), saznaje "Avaz".

Sjednica je u toku. Navodno su imenovani i direktor RAK-a i Agencije za usavršavanje i školovanje kadrova, kao i direktor "Službenog lista". Radi se sve o kadrovima SNSD-a i HDZ-a BiH. Ovim su otkočena imenovanja. Pitanje je hoće li se naći i imenovanje direktora OSA-e, što je tražila Bisera Turković, ali toga nema na dnevnom redu. 

Skinuta je informacija o isteku mandata direktoru UIO-a BiH i DEI-ja.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...