'TA ĆE GIZA: Đoković očaran visočkim piramidama, morao je otkazati let za Beograd

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković već drugi dan provodi u Bosni i Hercegovini, tačnije u Visokom, gdje je u posjeti "Arheološkom parku: Bosanska piramida Sunca".

  • Show

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 0

On je, zajedno sa Semirom Osmanagićem, osnivačem Fondacije "Arheološki park Bosanska piramida Sunca", ušao u tunel park "Ravne".

Osmanagić je danas kazao da je Đoković u našu zemlju došao na njegov poziv te da će tom prilikom posjetiti većinu arheoloških lokacija i park "Ravne 2" u Visokom.

Kako je naveo, ova posjeta je privatna i neće biti izjava za medije.

Prvi reket svijeta Novak Đoković stigao je jučer čarter-letom u Bosnu i Hercegovinu. Bilo je planirano da se istog dana vrati u Beograd. No, ostao je zbog Semira Osmanagića i visočkih piramida. On je prije prve posjete Visokom boravio na Trebeviću, gdje se fotografisao s fanovima. Nije davao izjave za medije, jer je privatno u našoj državi.

Inače, Đoković je trebao ranije doći u posjetu BiH, tačnije jedna od stanica teniskog turnira Adria Tour bili su Sarajevo i Banja Luka. Međutim, nakon što su se brojni učesnici Adria Toura, a i sam Đoković, zarazili koronavirusom - otkazane su posjete ovim gradovima.

Ili po mostarski: 'Ta će Giza i piramide afričke.

(SB/N1)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...