U DF-u ODLUČNI PRED IZBORE: Poziv na "političku mobilizaciju" dijaspore

Prethodnih dana živimo u nadi da će politički faktori u Bosni i Hercegovini, prije svega HDZ i SNSD, pokazati minimalnu dozu političke zrelosti i usvojiti budžet, od kojeg zavisi održavanje lokalnih izbora u BiH, ističu u DF-u.

  • Politika

  • 16. Jul. 2020  16. Jul. 2020

  • 0

- Bez obzira na postojeće stanje, Demokratska fronta u Čapljini doživjela je politički procvat. Posljednjih mjeseci okupili smo respektabilnu ekipu s kojom čista obraza i neisprljanih ruku krećemo u borbu! Prvi put od svog osnivanje DF ide sa samostalnom listom u gradu gdje je predsjednik Komšić “persona non grata”.

Naš prvi korak će biti poziv na “političku mobilizaciju” dijaspore, koja je, ne svojom voljom, napustila Čapljinu i svoj život nastavila širom Evrope i svijeta. Ovim putem koristimo priliku da ih pozovemo da iskoriste svoje glasačko pravo i svojim glasom odluče kakav će biti grad u koji se tako rado vraćaju!

U svojim rukama imate najmoćnije demokratsko oružje! Imate priliku pomoći svojim sugrađanima koji svakodnevno vode borbu za opstanak, preživljavanja te ravnopravnost u Čapljini - naglašavaju iz čapljinskog DF-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...