DRAMATIČNO U CRNOJ GORI: Crnogorci su mislili da će prihodi od turizma pasti 40 posto. Došle su prve brojke, šokirani su!

Ovaj podatak o padu turističke posjete od 92 posto usred jula pokazuje da će prihodi od sezone biti značajno lošiji u odnosu na prognozu Vlade Crne Gore iz juna

  • Regija

  • 16. Jul. 2020  16. Jul. 2020

  • 0

Crna Gora je 10. jula imala 11.191 registrovanog turistu, što je svega oko osam odsto od ostvarenog turističkog prometa na isti dan prethodne godine, potvrđeno je iz Nacionalne turističke organizacije.

Ovaj podatak o padu turističke posjete od 92 posto usred jula pokazuje da će prihodi od sezone biti značajno lošiji u odnosu na prognozu Vlade Crne Gore iz juna, prenosi Tanjug pisanje crnogorskih medija.

Izvršna vlast ranije je proceijnila da se očekuje pad prihoda od turizma za 40 odsto, što bi uticalo na pad ekonomije od 6,8 odsto i da iznos javnog duga na kraju godine dostigne 82,5 odsto bruto-domaćeg proizvoda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...