GOSPODIN ZIZOU ZA POVIJEST: Legendarni Zinedine Zidane se nakon osvajanja titule obratio riječima koje su odjeknule svijetom…

Zinedine Zidane stigao je s Realom do 11. trofeja u karijeri, a nakon osvajanja La Lige, emocije nije želio kriti.

  • Sport

  • 17. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 0

"Ovo je velika stvar i emocije su ogromne. Nije lako osvojiti La Ligu. Ovo mi je jedan od najboljih trenutaka u kompletnoj karijeri", rekao je Zidane i zatim je nastavio:

"Uvijek ću biti zahvalan Florentinu Perezu što me je doveo u Madrid da igram u najboljem timu svijeta. Priča se sada nastavlja."

Kakav je Zidane čovjek, dovoljno pokazuje da nijednog igrača nije stavio ispred nekog drugog.

"Svi su igrači jednako zaslužni za ovaj uspjeh", jasan je Zidane.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez istaknuo je da je Zidane "dar od Boga" i da se nada kako će u budućnosti postići još veće stvari.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...