KAO DA JE PAO S MARSA: Očajna Barcelona nakon 10 godina poražena od Osasune, a izjavi njihovog trenera smiju se i navijači katalonskog diva…

Trener Barcelone Quique Setien imao je zanimljiv nastup nakon što je katalonski klub ostao bez titule prvaka Španije.

  • Sport

  • 17. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 0

Setien je priznao odgovornost za loše nastupe u drugom dijelu sezone, ali tvrdi da svi moraju biti samokritični.

"Samokritičnost mora biti kod svih. Ja sam najodgovorniji, ali sam uvjeren da ćemo biti potpuno drugačiji tim u meču Lige prvaka i da će se vratiti pozitiva unutar tima", rekao je Setien i dodao:

"Sretan sam zbog mnogih stvari. Dosta smo napredovali otkako sam došao u klub, ali to nije bilo dovoljno da osvojimo La Ligu. Ipak, ovo je sport i stvari često ne idu onako kako ste planirali."

Setienova taktika potpuno je nerazumljiva nogometnim stručnjacima, ekipa igra katastrofalno, a jučer je Barcelona pretrpjela prvi poraz od Osasune nakon 10 godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...