DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI: Pogledajte koliko Crnogorci naplaćuju za doručak! (FOTO)

Vidjet ćete koliko ćete morati izdvojiti za malo meze na plaži

  • Regija

  • 19. Jul. 2020  19. Jul. 2020

  • 3

Crna Gora je zatvorila granice za građane Srbije i otežala turističku sezonu, što je tamošnje ugostitelje primoralo " da se vade" paprenim cijenama svojih usluga.  

Jedan čitalac portala Alo.rs poslao je slike cjenovnika crnogorskih ugostitelja. 

On je uslikao fiskalni račun sa plaže Žanjice u Herceg Novom od kojeg će vas zaboljeti glava, iako vi nećete morati da ga platite.

Porcija slanine košta 11,50 eura, gosti restorana uzeli su dvije porcije. Zatim, domaći pršut (porcija 100 grama) je 8,50 eura, takođe, dva puta... A sir od 100 grama je svega 7,5 eura.

Najfrapantniji podatak je o paradajz salati od 150 grama koji košta - 6 eura!

Porcija maslina od 150 grama je 6 eura, dok se hljeb računa kao 1,8, odnosno dva parčeta.

Malo pršuta, maslina, sira, paradajza i hljeba - 83,20 eura?!?

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...