OTKRIVEN MOTIV NAPADA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA: Evo zašto je tukao poslovnog partnera reketom, ali i kako je još na slobodi

Reket marke Head koji se prvi našao pri ruci Jovanoviću, vlasništvo je njegove kćerke Anđelije i upotrebljeno je u napadu na D.I. i još jedno lice.

  • Regija

  • 19. Jul. 2020  19. Jul. 2020

  • 1

Čedomir Jovanović je po izlasku iz bolnice saznao da su maltretirali njegovu suprugu Jelenu dok je on bio u bolnici na liječenju nakon čega je došlo do fizičkog napada na D.I, saznaje Start.

Mediji su objavili da je napadnut vlasnik privatne klinike za fizikalnu terapiju D.I. koji je posvjedočio policiji, “da je iz crnog džipa izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis”.

Međutim, D.I. nije vlasnik ovog centra, već supruga Čedomira Jovanovića, Jelena.

Jelena Jovanović je, da bi registrirala centar koji se bavi fizioterapijom( “Food and Fizio” ) angažovala kumče D.I. inače fizioterapeuta, koji je do tog angažmana radio u jednoj od igraonica.

Kako Start saznaje juče je u 16,00 sati jedan uposlenik “Food and Fizio” centra koji je inače zadužen da zaključava prostor, pozvao Jovanovaća i kazao mu: ” Promijenili su brave, izbacili me i poručili Vam da se javite sljedeće nedelje, da porazgovarate.”

Takođe saznaje Start da je sve račune i kompletan prihod centra koji prosječno iznosi 15 hiljada eura mjesečno D.I. navodno preusmjerio na svoj račun dok je Jovanović bio u bolnici i liječio se od korone. Međutim, on je juče izašao iz bolnice, a juče oko 17,00 sati, saznavši za pokušaj preuzimanja klinike, svojim vozilom došao na lice mjesta.

Reket marke Head koji se prvi našao pri ruci Jovanoviću, vlasništvo je njegove kćerke Anđelije i upotrebljeno je u napadu na D.I. i još jedno lice.

Čedomir Jovanović je nakon napada sam pozvao policiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...