DRAMA U BEOGRADU, POLICIJA NA TERENU: Čedomir Jovanović jutros napao advokata, polomio mu je...

Dejan Dubajić, pravni zastupnik Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, čiji vlasnik se u nedjelju sukobio sa Čedomirom Jovanovićem, tvrdi da ga je lider Liberalno-demokratske partije jutros napao ispred klinike.

  • Regija

  • 20. Jul. 2020  

  • 2

"Jovanović je nasrnuo na mene i polomio mi naočare ispred Fizio centra", potvrdio je Dejan Dubajić za "Večernje novosti".

Kako su prenijeli mediji, na licu mjesta se nalazi policija, a istraga je u toku.

Advokat Dubajić saopštio je ranije jutros da su tokom noći nepoznate osobe pokušale da da provale u Ambulantu za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu.

Dubajić je u nedjelju kazao da je Jovanović teniskim reketom tukao njegovog klijenta, vlasnika "Fizio centra" i da mu je tom prilikom nanio teške tjelesne povrede.

Mediji su objavili da Jovanović nije uhapšen poslije napada jer se pozvao na poslanički imunitet.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...