RASPISAN KONKURS: Mostarski zatvor zapošljava osobu za poslove marketinga i promocije; koga će to oni promovisati?

Saradnik će, kako piše u oglasu, vršiti poslove marketinga i promocije proizvoda iz asortimana privredne jedinice

  • Društvo

  • 20. Jul. 2020  20. Jul. 2020

  • 0

Agencija za državnu službu Federacije BiH raspisala je javni konkurs za popunu radnog mjesta državnog službenika u Kazneno - popravnom zavodu poluotvorenog tipa Mostar, prenosi Bljesak.info.

Osnovna neto plata bit će 1.285,26 maraka za poziciju Stručnog suradnika za komercijalne poslove u Sektoru za finansijsko-računovodstvene, planske i komercijalne poslove.

Saradnik će, kako piše u oglasu, vršiti poslove marketinga i promocije proizvoda iz asortimana privredne jedinice, vršiti stručnu obradu sistemskih rješenja, te istraživati tržište s aspekta prodaje i proizvodnih mogućnosti privredne jedinice.

On će također vršiti praćenje i istraživanje tržišta i pojava, te vršiti izradu potrebne dokumentacije i drugih materijala o tim pojavama i promjenama, izrađivati analitičke, informativne i druge materijale u okviru propisane metodologije, kao i sve druge poslove koje odredi neposredni rukovodilac.

Posebni uslovi za učešće na konkursu su da ima diplomu pravne ili upravne struke ili ekonomski fakultet ili drugi fakultet društvenog smjera, potom najmanje jedna godina radnog staža u struci nakon sticanja visoke stručne spreme te poznavati rad na računaru. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...