ULIČNI TRKAČI UHVAĆENI NADZORNOM KAMEROM: Prava je sreća što u ovom udesu nema teže povrijeđenih, zbog ovoga će vozači Golfa i Honde neko vrijeme na hlađenje… (VIDEO)

U ovoj nesreći nema teško povrijeđenih, a moglo je biti mnogo gore.

  • Auto

  • 21. Jul. 2020  21. Jul. 2020

  • 0

Nadzorna kamera s jedne zgrade u kanadskom Montrealu snimila je nesreću u kojoj, srećom, niko nije stradao. Kamion s prikolicom pomaknuo se u krajnju lijevu traku da bi skrenuo desno (preko tri trake). S uključena sva četiri žmigavca, krenuo je u skretanje kad su na njega punom brzinom naletjeli Volkswagen Golf i Honda Civic.

U ovoj nesreći nema teško povrijeđenih, a moglo je biti mnogo gore. Na ovom dijelu ceste ograničenje je 60 kilometara na sat, a vozač kamiona procjenjuje da su se vozači u automobilima utrkivali i da su vozili brže od 100 kilometara na sat. Montrealska policija istražuje nesreću, a vozač kamiona tvrdi da je bio oko 200 metara od križanja na kojem je bilo crveno svjetlo na semaforu i nije mu jasno kako su Golf i Civic najedanput doletjeli.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...