KOMŠIĆ OTKRIO PRAVE RAZLOGE VUČIĆEVE "INSPEKCIJE": Preko ove prljave igre Dodika nije mogao prijeći

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik "galamom pokušava prikriti Vučićevo nezadovoljstvo" njegovim vezama sa proruskim demonstrantima u Beogradu, prokomentirao je član Predsjedništva BiH Željko Komšić današnju posjetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Banjoj Luci.

  • Mini market

  • 23. Jul. 2020  23. Jul. 2020

  • 8

Komšić je u izjavi kazao da, štaviše, smatra da je Vučić u Banju Luku i došao da porazgovaraju o tom problemu.

"Dodik i Rusija prave ogromne probleme Vučiću, a Dodikove tlapnje o državama su besmislene", kazao je Komšić.

Podsjećamo, predsjednik Srbije doputovao je jutros u Banju Luku te se sastao sa zvaničnicima bh. entiteta Republika Srpska te sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

Podsjećamo, tokom nedavnih nasilnih demonstracija u Beogradu uočeni su članovi organizacije "Srbska čast", koja okuplja kriminalne elemente, a poznata je njihova bliska saradnja s ruskim državnim organima. Također, oni su prošle godine bili u posjeti Banjoj Luci kada su se sastali sa Miloradom Dodikom, a boravili su i u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...