GAVRANKAPETANOVIĆ ODGOVORIO DIREKTORICI KCUS-a: "Umjesto ružnih riječi predlažem da se natječemo u...“

S obzirom da je riječ o KCUS-u na čijem je čelu Sebija Izetbegović, Gavrankapetanović je u odgovoru spomenuo upravo nju.

  • Mini market

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 1

V.d. direktora Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" Ismet Gavrankapetanović reagovao je na pismo ortopeda sa KCUS-a u kojem su naveli imena ratnih ljekara.

S obzirom da je riječ o KCUS-u na čijem je čelu Sebija Izetbegović, Gavrankapetanović je u odgovoru spomenuo upravo nju.

"Operativni protokoli su moje riječi. Neka direktorica pogleda samo njih i zašutjet će od stida. Ne želim da se spuštam tako nisko. Ne želim govoriti ružne rijeci", rekao je Gavrankapetanović aludirajući na protokole u kojima su navedeni podaci o broju i težini obavljenih operacija nad bolesnicima.

On je dodao kako samo želi raditi svoj posao - pomagati bolesnima i poboljšavati organizaciju zdravstvene zaštite, piše klix.

"Umjesto ružnih riječi predlažem da se natječemo u dobru. Puno je bolje od tračanja u bijelim dvorima da se svi posvetimo bolesnom i teškom iskušenju korone te boljem radu svih nas", rekao je Gavrankapetanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...